СБР - Петрич
Специализирана болница за рехабилитация

За нас

Специализирана болница за рехабилитация е разположена на територията на Национална спортна база „Цар Самуил“ в град Петрич.

Болницата разполага с 39 стаи, всяка от които със собствен санитарен възел с баня, кабелна телевизия, климатик, Wi-Fi във всички общи части. В СБР Петрич има всички необходими условия за Вашето лечение и рехабилитация, разполагаме с високоспециализиран медицински персонал и медицинска апаратура. Разполага с безплатен паркинг, външен басейн и фитнес зала за своите пациенти.

СБР Петрич е специализирано лечебно заведение, както за лечение на различни видове заболявания, така и за релаксация и възстановяване. Работи с кал добивана от Варненското езеро с доказан медицински ефект, прилагаме лечение с луга, физиотерапия, електролечение, мануална терапия.

СБР град Петрич разполага със спортна база, която предлага възможност за тренировка и подготовка на отбори и индивидуални спортисти. Разполага също и с:

  • стадион и лекоатлетическа писта;
  • открит басейн/в момента е в ремонт/;
  • детски басейн;
  • тренировъчен футболен терен;
  • зала за тренировки.

СБР Петрич предлага и свободен платен прием за лечение, като броя и вида на процедурите се назначават след лекарски преглед от нашите специалисти.